torsdag 22 augusti 2019

Studieresa planeras till hösten

Vårens studieresa är framflyttad. Vi har några intresserade som skulle kunna åka på den planerade studieresan i april men vi har valt att skjuta på resan för att fler ska få möjlighet att ta del av det intressanta programmet. En större grupp kan också under resans gång hinna diskutera med representanter för fler länkar hur det vi lär oss på resan ska kunna realiseras hos oss.

Nu letar vi datum för höstens studieresa för att kunna boka om de kunniga guiderna som vill visa oss runt i Europa och för att snabbt komma ut med nya dagar för att ni ska kunna förbereda för er medverkan!

Här är den planerade studiresan:

Nätverket för hållbart byggande och förvaltande kallt klimat beger sig nu för första gången iväg på en gemensam studieresa.

Vi åker från Umeå, mellanlandar i Stockholm och åker vidare till Österrike, Schweiz och Tyskland. Hemresan till Umeå går från södra Tyskland. På vägen kommer vi att få ta del av en hel mängd intressanta studieobjekt men också möta väldigt duktiga guider. De studieobjekt vi kommer att ta del av är kunskap som ligger i ”framkant” och möter vår vision om att Umeåregionen skall bli världsledande för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat. Resan kommer att innehålla projekt som berör områdena förvaltning, byggande och planering vilket gör att alla länkar i vår medlemskedja kan få ut mesta möjliga av resan. Det finns också en möjlighet att välja ut de delar man vill ta del av.


- Nätverket för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat -