torsdag 22 augusti 2019

Regional insats för lågenergibyggande 26 februari

Välkommen till en intressant dag med fokus på vad som behöver göras i regionen för att uppnå mål och direktiv om lågenergibyggande och energieffektivisering.

Genom projektet Nationella Noder för lågenergibyggande bjuder Nätverket för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat, Energikontoret i Jämtlands län, Norrbottens energikontor och IUC Norrbotten in till dialogmöte. Dagen handlar om hur vi skapar ett mer hållbart byggande genom ökad samverkan i norra Sverige.

Programmet innehåller bl.a. information om vilka finansieringsmöjligheter som finns på nationell och europeisk nivå för lågenergibyggande och energieffektivisering (Horizon 2020, kommande strukturfonderna och E2B2). Utrymme finns även för dialog med inbjudna deltagare och medverkande föreläsare. Tre goda exempel från regionen presenteras och dagen avslutas med studiebesök till passivhusen som byggs av Dragonskolans gymnasieprogram på Tavleliden i Umeå.

Hela programmet hittar du här.

Tid: Onsdag 26 februari 2014. Kl. 9.00-16.30

Plats: Clarion Collection Hotel Uman, Umeå

Deltagaravgiften är 500 kr/deltagare. Anmäl dig till info@hallbarahus.se och ange fakturaadress. Sista anmälningsdag är den 19 februari.

Meddela även eventuell specialkost när du anmäler dig.

Karta till hotell Uman hittar du på följande länk:

http://goo.gl/maps/XNzzm


Varmt välkomna!


- Nätverket för hållbart byggande och förvaltande i kallt klimat -